A téli sportok és a szaunázás szerelmeseinek


A téli sportok fáradalmait pihenje ki az Átriumban, hogy aztán másnap ismét frissen vághasson neki a havasoknak! A szuper hétköznapokra szóló ár mellett panziónk ajándék szaunázással is várja kedves vendégeit!


Bővebben >>

2 éjszaka / 3 nap a wellness jegyében

tavaszi szunet sopronban


Csak Ön és a Párja. Kellemes gyertyafény, lágy, simogató zene. És az Átrium wellness részlegében senki nem zavarja az Önök kikapcsolódását, feltöltődését. Kell ennél több?


Bővebben >>

  vendegkonyv

 

emojik
facebook

 

PANZIÓNK SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY!

szep-kartyak

Köszönjük az itt töltött 3,5 napot! Isteni volt a reggeli, lefekvéskor már erre készültünk :) Rendkívül kedves és készséges volt mindenki, igazi királynőnek éreztük magunkat. A masszázs remek volt, a pezsgőfürdő élmény! Minden nap igazi kényeztetés volt a számunkra. További sok sikert kívánunk a panziónak és minden szorgos alkalmazottjának!

Ági & Barbi

Amikor találkozik az építészet és a múlt, a jó ízlés és a jelen, a harmónia és a szépség, akkor ehhez csak gratulálni tudok annak, aki ezt létrehozta és üzemelteti. Sok sikert, sok vendéget és mielőbbi viszontlátást! 20 év után tértünk vissza a városba. Köszönjük, hogy ilyen széppé varázsolták.

M. Mihály, Vértesboglár

Olvasson bele vendégkönyvünkbe >>

Foglalás

online-foglalas

Cloudy

-6°C

Sopron

Cloudy

Szél: 17.70 km/h

booking atrium

Törzsvendég-program

Örömmel értesítjük Önöket, hogy az Átrium ez év őszétől elindította törzsvendég programját. A program célja visszatérő, egyénileg foglaló vendégeink hűségének jutalmazása. bovebben-lablec

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit, barátait egy csodálatos, fefrissítő wellness-szel, vagy egy romantikus hétvégével! bovebben-lablec